loading...

inredning   design   FOTOKONST

FOTOgrafi - formgivning

Fröken Snö formger inredningsprodukter i nordisk stil med inspiration från svenska fjäll, natur, snö, skidåkning, kust, hav, sjö, och segling. Fotokonst på textil, trä, keramik och papper som också är brukskonst och användbar till vardags och fest. Hemma i huset, stugan, lägenheten, på jobbet, hotellet och i restaurangen etc.
Även inredningsuppdrag i unik stil med produkter till företag och offentliga miljöer. Formgivning, fotografering, försäljning och även viss produktion sker från Jämtlandsfjällen och Östersund. Fotograf och formgivare är Marie Birkl
från Östersund i Jämtlandsfjällen.
Se mer på www.sjosno.se/fotograf
I de tre olika kollektionerna fanns tidigare saker som kuddar, kökstextil, stengods, posters, kilramstavlor, lampor, glasunderlägg, skär/uppläggningsbrädor, brickor, vykort och konstkort med kuvert.
Produkterna är tillverkade och formgivna i Sverige, alltså svenskt och jämtländskt hantverk i fin kvalitet och finns bara i mindre upplagor. Alla designer är baserade på fotografier som tagits i Sverige.
Produkterna finns med motiv från flera årstider och kallades fram till 2019, mynordie Svensk Design.
Efter en produktionspaus från hösten 2017 till hösten 2020 kommer tillverkningen av nya produkter igång igen. Hösten 2020 finns endast posters i webbshopparna. www.mynordie.se och www.sjosno.se/store
Senare under hösten/vintern kommer fler produkter, nya och fräscha!

inspiration - tradition

  • Fem fina årstider i generationers skidpår och kölvatten.
  • Känsla för snö och sjö.
  • Fokus på utomhusliv.
  • Stilren natur att ha inne.
  • Fjällkänsla på riktigt.
  • Se mer på sidan ”om Marie”.

produkter 2020/2021

  • Posters med med fjäll- och havsmotiv. Kollektionerna fröken Snö och fröken Sjö. Storlek 30x30, 50x50, 30x40, 50x70cm. Finns att köpa i webbshopparna!
  • PREMIÄR för NYA inredningsprodukter i kollektionen fröken Snö. Kommer lagom till vintern! Hittas i webbshopparna och hos utvalda butiker i fjällkedjan. Håll utkik på sociala medier och mynordie.se under hösten för att få en glimt av vad som kommer.

fysiska Butiker 2013-2017

Bl.a. här fanns fröken Snö/myNordies produkter att köpa: Åre Hemslöjd, Kretsloppshuset i Mörsil, Jamtli Butik i Östersund, Skalets Inredning i Vemdalen, Höglekardalens Fjällbutik, Food Restaurang Åre Östersund Airport, Turistbyrån i Östersund, Ajtte Butik i Jokkmokk, ICEHOTEL i Jukkasjärvi, Trolltrumman i Funäsdalen, Turistbyrån Destination Funäsfjällen, Samelandsresor i Jokkmokk.

fysiska Butiker 2020/21

Återförsäljare/butiker uppdateras senare.

webshop

Försäljning finns här i webshoppen www.mynordie.se och på www.sjosno.se/store

Där finns posters och diverse kvarvarande saker att köpa.

Senare i höst/vinter kommer nya inredningsprodukter att finnas i webbutikerna.