fröken snö är tillbaka! :-)

Ny premiär för "fröken Snö" 2020/2021 och det känns så kul att komma tillbaka!
Smickrande att så många frågat och väntat på att att mina saker ska komma i produktion igen. Det leder nu till nystart för företaget och mig. Till att börja med finns posters att köpa i webbshopen som tidigare och senare i höst/vinter finns fler produkter med de mest gillade fjällmotiven. Det blir t.e.x brickor, underlägg och andra inredningsprodukter. Kanske dyker det upp andra överraskningar som är helt nya. Inte helt samma kollektioner som förut, utan med lite uppdaterad touch men i samma sköna, rena stil som förut. Den originella, moderna och exklusiva fjällkänsla blir kvar förstås!
Motiven i kollektionen "Havsbris" förnyas. Kanske kommer produkter även i den serien till våren och sommaren?!
NYTT är att varumärkesnamnet "myNordie Svensk Design"går i dvala och "fröken Snö" dyker upp igen.  Det blir tillbaka till ursprunget från 2013, genuint och bra. Det blir en kombo med "fröken Sjö",  hav/sjö- kollektionen.
Sakerna kommer att säljas här i webbshoppen på www.mynordie.se ett tag till, och även på www.sjosno.se/store
Utvalda butiker i fjällvärlden kommer att ha produkterna i sitt sortiment. Tex Åre och Bydalen är självklara platser som produkterna kommer att finnas på. Träningssugna som kommer till mitt företag som jag kallar "Birkwell" - träning, yoga, kost, hälsa - kommer också att kunna se och köpa produkterna i lokalen som ligger i Ås utanför Östersund.

Välkommen tillbaka och välkommen nya besökare!

Kommentera gärna: